Om Salon Zikma

Malene Wolf og Rikke Hüttel har sammen drevet Salon Zikma siden 2007. De åbnede salonen i Ølstykke, men flyttede den til Egedalcentret i 2011.

Vi har begge den 4 årige frisøruddannelse, du er derfor altid i trygge hænder,  når kommer forbi os. Hos Salon Zikma på 1. sal i Egedalcentret i Stenløse finder du derfor to kompetente frisører, der sætter en dyd i at realisere dine ønsker – for hos os er dine behov altid i centrum.

Vi er begge blevet frisører, fordi vi elsker at være kreative og gøre en forskel. Derfor deltager vi også jævnligt på kurser for hele tiden at holde os opdateret på de nyeste trends.

Vi er en eksklusiv, moderne og lys salon, hvor du finder ro, varme og en god atmosfære. Du er i centrum, fra du kommer til du går, og vi går meget op i at lytte til dig og dine ønsker. På den måde sikrer vi, at du går fornøjet fra vores salon. Kommunikation er utrolig vigtig, og derfor bruger vi altid 5-10 minutter på at snakke med dig om dine ønsker til stil, klip, farve etc. Samtidig taler vi om, hvor meget tid du har til at sætte dit hår i dagligdagen, og hvad der kan klæde din ansigtsform. Vi lægger stor vægt på dine ønsker og din personlighed, og vi er altid klar med nye ideer.

Du er altid velkommen til at have et eller flere billeder med, hvis det er en helt særlig frisure, du forestiller dig, så gør vi vores bedste for at indfri dine ønsker.

Kontakt os     Kontakt os     Book tid online

Salon Zikmas ejere

Bæredygtig serie fra Elements Xclusive, fra ID Hair

Serien er CO2 venligt produceret på fabrikker, der alle er stærkt EU-kontrollerede, og emballagen, der bruges, bliver transporteret så lidt som muligt for at minimere CO2-udledningen. Da emballagen laves af genbrugsplast, så kan farven godt variere lidt.

Care-serien består af shampoo, conditioner og kur, styling-serien består af hele 19 produkter, der alle er lavet i samarbejde med frisører.

Care serien:

  • All vegan
  • Gluten free
  • Sulfat free
  • Non allergene perfume
  • Paraben free

Styling serien:

  • Sulfate free
  • Non allergene perfume
  • Paraben free