Wellness i København – Behandlinger mest for hende

Til alle vores skønne behandlinger har du mulighed for at tilkøbe lidt ekstra forkælelse. Ønsker du den højeste grad af wellness, vil vi anbefale et tilkøb af følgende produkter.

Ansigtskur

Afslut din massage med ansigtsrens, peeling, maske samt dejlig ansigts- og hovedbundsmassage. Varighed: ½ time kr. 400,- pr. person.

Håndkur

Nyd et dejlig varmt håndbad efterfulgt af peeling og en lille fugtmaske, som afsluttes med en massage med nærende fugtighedscreme. Varighed: ½ time kr. 400,- pr. person.

Fodkur

Nyd et dejligt varmt fodbad efterfulgt af peeling og en fodmaske, som afsluttes med en fodmassage med nærende fodcreme. Varighed: ½ time kr. 400,- pr. person.

Guldægget (kun hos Ni’mat Clarion)

En tur i Guldægget giver indre ro og fordybelse. Anbefales før eller efter en massage. Varighed: 15 min. kr. 200,- (tilkøb i forbindelse med behandlinger kr. 150,-)

Mælkebad inkl. bobler og frugt (kun hos Ni’mat Clarion)

Nyd et dejligt afslappende karbad med mælk og duftolie, alt imens du nyder lidt frugt og et glas bobler. OBS! Kan kun bookes mandag til torsdag. Varighed: 30 min. Kr. 250,- pr. person.

Detox Tempel (kun hos Ni’mat Clarion)

Med en detox behandling får din krop hjælp til at komme af med affaldsstoffer og kickstarte et evt. vægttab. Din hud får en naturlig glød og føles silkeblød. Kan kombineres med adgang til vores lækre “Orientalske Vandtempel” Varighed: fra 20 min. kr. 400,- pr. person. Tilkøb “Orientalske Vandtempel” kr. 150,-