Hårfarvning med et flot og professionelt resultat

Trænger du til at få farvet dit hår, og kunne du tænke dig at få det gjort hos en professionel frisør i stedet for at gøre det derhjemme? Så står vi hos Salon Zikma til din rådighed med en flot og holdbar hårfarvning. Vores salon er beliggende i Egedal Centret, og vi har derfor mange kunder fra Ølstykke, Stenløse og omegn.

Produkter til hårfarvning uden ammoniak

Vores kunder betyder alt for os, og derfor gør vi meget ud af at passe på dig og dit hår. Det gælder selvfølgelig også i forbindelse med farvning af hår.

Når du vælger at få farvet dit hår hos os, har du derfor mulighed for at vælge, om vi skal bruge en farve med eller uden ammoniak.

Vi benytter os desuden af produktet Niophlex, som beskytter håret. Det betyder også, at dit hår ikke bliver nær så ødelagt ved for eksempel en afblegning, som det ellers ville blive. Produktet Niophlex er samtidig også med til at forlænge holdbarheden af din hårfarvning.

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Hvor meget det koster at få farvet hår i en frisørsalon afhænger i høj grad af, hvilken form for hårfarvning du ønsker. Der er for eksempel forskel på, om du ønsker at få striber i håret, eller om du foretrækker at få farvet hele håret. Derudover afhænger vores priser også af, om du har langt eller kort hår.

Du kan finde en oversigt over vores priser på de forskellige hårfarvningsmuligheder, vi tilbyder, her.

Er du studerende, kan du få en billig pris på din hårfarvning ved at fremvise et gyldigt studiekort. I så fald kan du nemlig få 10 % i studierabat.

Kontakt os     Kontakt os     Book tid online

Online booking