HERREKLIP TIL DRENGE OG MÆND I ALLE ALDRE


Trænger du til at blive klippet, og leder du efter en frisørsalon i nærheden af Ølstykke eller Stenløse?

Hos Salon Zikma i Egedal Centret i Stenløse tilbyder vi alle former for herreklip. Uanset hvordan hårpragten ser ud, klarer vi hårklipning, farvning og så videre. Vi ønsker, at du skal gå fra salonen med nøjagtig den frisure, som du har drømt om. Derfor går vi meget op i at snakke med dig, inden vi går i gang. På den måde sikrer vi, at du går tilfreds fra salonen.

FÅ DEN FRISURE DU DRØMMER OM

Vi er ikke blege for at eksperimentere, og vi klarer derfor både klassiske, moderne og anderledes herreklip. Tøv derfor ikke med at udtrykke, hvad du forestiller dig. Så tager vi en snak om, hvad der vil klæde din ansigtsform, hvad der passer til din personlighed, og hvad du reelt har tid til om morgenen, inden du går ud ad døren.

Uanset om du er tynd på toppen, har måne, høje tindinger eller eksempelvis bøvlede hvirvler, så klarer vi det hele.

Vi er kun to frisører hos Salon Zikma, og du er derfor altid i centrum. Du bliver aldrig kastet rundt mellem forskellige i den tid, du er hos os.

Husk, du kan få 10 % i studierabat ved fremvisning af et gyldigt studiekort! På den måde kan du få en billig pris på din klipning.

Ønsker du at bestille tid hos en erfaren herrefrisør, er du velkommen til at booke din tid online via vores bookingsystem.

VORES PRISER PÅ HERREKLIP

Herreklip – priser

Klipning incl vask 395 kr
Klipning incl vask + ekstra tid (via aftale) 395 kr
Lille ​Klipning (tynd på top, måne, høje Tindinger) 305 kr
Maskinklip hele håret uden vask 195 kr

SALON ZIKMA

ÅBNINGSTIDER

Mandag​: Lukket​

Tirsdag: 8.30 – 17.30​

Onsdag: 8.30 – 17.30​

Torsdag: 8.30 – 18.00​

Fredag: 8.30 – 17.30​

Lørdag: 8.00- 14.00​

Søndag: Lukket